Megagic biedt complete sets van goocheltrucs en individuele kits in verschillende assortimenten, waaronder de prestigieuze Magic Pro Collection.


Een klein woordje van de fabrikant :

"Entertainment zit in onze genen en we wisselen regelmatig met onze professionele partners uit om steeds meer verrassende innovaties aan te bieden op alle gebieden van games en entertainment: tafelspellen, behendigheidsspellen, openlucht vrijetijdsspellen, educatieve spellen.

Wij geloven in de kracht van magie en vragen ons af om een vriendelijke sfeer te creëren en generaties dichter bij elkaar te brengen. Zo komen ouders en kinderen, tieners, volwassenen die hun vrienden willen verrassen, organisatoren van feestelijke avonden... iedereen ontmoet elkaar rond het plezier van het delen van goede tijden.

Dankzij de partnerschappen met de grootste sterren van de magie en het circus, biedt MEGAGIC producten aan waarmee kinderen trucs en acts kunnen uitvoeren die hun entourage zullen verrassen.
Verre van de vaak teleurstellende gimmicks en grappen, is elk item ontwikkeld en getest door professionals om resultaten te garanderen in termen van plezier en succes."

 

 

 

 

 

Bestel nu