Sinds de oprichting is Grim'tout's belangrijkste zorg de hoge kwaliteit van zijn producten en de veiligheid van zijn gebruikers. Grim'tout make-up op waterbasis is populair bij moeders die zich zorgen maken over de bescherming van de gevoelige huid van hun kinderen. Grim'tout make-up is niet vettig, geurloos, van cosmetische en professionele kwaliteit. Gecertificeerd door CE en Europese cosmetische normen, wordt onze make-up in Europa gemaakt.

Wij zijn ook de eersten die u een gamma aanbieden dat volledig parabeenvrij is! Een verandering van formule die we echt nodig vonden om aan uw vraag te voldoen.

Grim'tout biedt u een grote verscheidenheid aan zeer felle kleuren, waarmee u uitstekende make-up en kleurgradaties kunt creëren. Onze make-up stencils zijn ook speciaal ontworpen voor de huid en het gezicht: flexibel, klevend, ze zijn cosmetisch van kwaliteit, herbruikbaar en wasbaar. De sleutel tot succesvolle make-up, in alle veiligheid!

Dezelfde zorg is besteed aan het ontwerp van alle accessoires in het Grim'tout assortiment (borstels, sponzen, potloden...), om het gebruik en de conservering van de make-up te optimaliseren.

Grim'tout kwaliteit garandeert u ook een make-up die gemakkelijk aan te brengen is met een kwast of spons en net zo gemakkelijk te verwijderen is, in slechts enkele minuten, met behulp van alleen maar zeep en water.

 

 

 

 

 

Bestel nu